Pedikyr


Pedikyr är ett härligt sätt att väcka trötta fötter till liv och hålla dem vackra samtidigt som det minskar risken för fotbesvär (t.ex. som liktorn, självsprickor och svampinfektioner). Dessutom är behandlingen underbar i sig. Luta dig tillbaka och njuta av en stunds ompyssling.

I Ljuvliga Fötter ingår: torrpeeling med exfolierande fotpeeling, mjukgörande och uppfriskande fotbad i underbara örter och havssalt och en härlig fot- och vadmassage.

I Klassisk pedikyr ingår: mjukgörande fotbad, klippning av tånaglar, uppfräschning av nagelbanden och nagelplatta. Fötterna filas mjuka och förhårdnader tas bort. Fötter och vader smörjs sedan in med passande mjukgörare. Det finns även möjlighet att välja till lackning av naglarna. I lyxbehandlingen ingår även torrpeeling av fötterna med exfolierande fotpeeling, som tar bort döda hudceller på hela foten och hjälper till att mjukgöra förhårdnader. Dessutom får du en fantastisk mjukgörande fotinpackning samt en avkopplande fotmassage, för total avkoppling.

Priser
Behandling Tid Pris
Ljuvliga Fötter 30 min 445 kr
Klassisk pedikyr 50 min 545 kr
Klassisk pedikyr inkl. lackning* 75 min 745 kr
Klassisk lyxpedikyr för män 75 min 795 kr
Klassisk lyxpedikyr inkl. lackning* 90 min 995 kr
*Lack ingår i priset och får tas med hem efter behandling