Nyheter inför 2020


Alla pedikyr behandlingar kommer att tas ur bokningen sista januari. Har du ett presentkort eller en redan befintlig bokning gäller dessa ändå. Vid bokning av en presentkortsbehandling, hör av dig via mail eller telefon.

Alla Esse ansiktsbehandlingar tas bort ur menyn efter jul och nyår. Har du en redan befintlig bokning eller ett presentkort gällande en Esse behandling gäller dessa ändå. Samma sak gäller här, hör av dig via mail eller telefon.

I slutet av januari kommer jag att börja med elevbehandlingar för ett reducerat pris på Plasma Penn. I första steget kommer det att gå att boka behandlingar för övre ögonlock”lyft”, undre ögonlock “droppy eyelid” och kråksparkar. Mer info om detta kommer inom kort.


Lite information om plasma är att det är en icke invasiv behandling och ett alternativ till kirurgiska ingrepp. Behandlingen är effektiv och långvarig. Plasman består ev en “flash” som skapas genom konvertering av ström till elektrostatisk impuls. Kontakten sker 1-2 mm ovanför huden och då bildas en kväve-syre gasmix som avger själva plasmaljuset. Detta skapar en kontraktions liknande reaktion i huden som resulterar i omedelbar åtstramning. Hudens förnyelse av fibroblaster stimuleras, vilka är väsentliga för hudens självläkning och kollagenproduktion. Slutresultatet av behandlingen kan ta upp till 3 månader. Två behandlingar kan krävas för att uppnå önskat resultat.