Ansiktsbehandling


Unna dig en skön välgörande ansiktsbehandling eller kombinera med andra behandlingar för en lyxig stund med extra njutning och ompyssling.

Alla behandlingar är unisexa dessutom, så passar både man och kvinna!

Jag erbjuder för tillfället sju olika typer av ansiktsbehandlingar i varierande längd och innehåll, allt utifrån vilka behov just din hud har.
I varje ansiktsbehandling ingår hudanalys och rådgivning, då vi tillsammans kan lägga grunden för din hudhälsa. Det viktigaste arbetet gör du sedan hemma genom din dagliga hudvårdsrutin.

Vid tveksamheter kring vilken behandling som passar just dig, kontakta mig gärna för konsultation via mail.

ZO Stimulation Peels
En stimulerande behandling som kombinerar tre effektiva syror med aktiva ingredienser för att öka cellförnyelsen och bekämpa linjer och rynkor. Huden blir mjuk, jämn och får omedelbart en fantastisk lyster. Behandlingen passar alla hudtyper.  Perfekt som lunch- eller partypeel, men rekommenderas i kur för ett långvarigt och bättre resultat. Peelingen arbetar med långsiktiga förbättringar av huden såsom cellförnyelse, stimulering av kollagensyntesen och elastinet i huden. Samtidigt som den även tonar ner pigmenteringar, acneärr och rosacea.
Denna behandling rekommenderas som en kur på 3-5 behandlingar som utförs med 1-4 veckors mellanrum beroende på hudens tillstånd. Passar dig som vill arbeta mer resultatinriktat med din hud.
I behandlingen ingår: rengöring, exfoliering, stimulator peel, rengöring och avslutande aktiva produkter. I denna behandling kan du med fördel välja till en återfuktande/lugnande mask.

ZO Blemish & Oil Control Treatment
Perfekt för dig som upplever att du blir blank i huden under dagen eller som har tilltäppta porer och orenheter. En väldigt effektiv djuprengöring där ackumuleringen av döda hudceller exfolieras bort och en specialmask absorberar och bekämpar talg och orenheter. Här utförs även en ansikts- och nackmassage som verkar lugnande, kylande och lindrande på en irriterad och känslig hud med orenheter. Huden blir renare och klarare, samtidigt som huden stimuleras och aktiveras. Behandlingen passar fet och oren hy, personer med besvär av rosacea samt hud med begynnande ålderstecken. Denna behandling kan liknas med en klassisk ansiktsbehandling.
I behandlingen ingår: rengöring, exfoliering, portömning, avslappnande ansikts- och nackmassage i fuktmask, brynplock, renande mask, samt avslutande aktiva produkter.

ZO Clear-Up Teen Treatment
En ansiktsbehandling speciellt anpassad för oren och känslig tonårshud. Behandlingen är djuprengörande och återfuktande. I samband med behandlingen pratar vi även om hur du på ett bra sätt kan ta hand om din hud. Behandlingen är anpassad för ungdomar i åldern 13-19, men kan vid behov erbjudas från 10 år med vuxens sällskap.
I behandlingen ingår: rengöring, exfoliering, portömning, mask, skalpmassage och avslutande aktiva produkter.

ZO Hydra Fill-Up
SOS-behandling för en yttorr, torr och känslig hud. Fuktbalansen återställs omedelbart. Lugnande, lindrande och kylande ingredienser efterlämnar huden mjuk och återfuktad.
I behandlingen ingår: rengöring, exfoliering, avslappnande ansikts- och nackmassage i mask, avslutande aktiva produkter.

ZO Invisapeel
Detta är en quick-fix ansiktsbehandling som passar alla hudtyper, även för dig med kraftiga hudprogram och ger direkt en fin lyster, återfukting och fräschör åt huden.
I behandlingen ingår: rengöring, exfolieringsaktivering med Invisapeel, mask, samt avslutande aktiva  produkter.

MagicPot Facial Lifting
Detta är en skön, men kraftfull massageliknande ansiktsbehandling med radiofrekvens/vakuum/ledljus som hjälper musklerna att slappna av och jobbar djupt med att ”lösgöra” bindväven.
Behandlingen kan erbjudas för personer i alla åldrar och hudtyper. En riktig quick fix inför helgen. Tänk på att dricka mycket vatten dagarna innan behandling.
I behandlingen ingår: rengöring, exfoliering, en underbar mjukgörande lotion i samband med radiofrekvens/vakuum/led behandlingen och avslutande ögonkräm och SPF.

Ljuvligt för Dig
Ett behandlingspaket för hela kroppen. I detta paket ingår en 60 minuters avstressande Koncept Ljuvligt massage, en 70 minuters Zo blemish and oil control treatment samt färgning av fransar och bryn med formning och som avslutning får du en 50 minuters klassisk manikyr inkl. lackning. Här får du någonting utöver det vanliga där du blir rejält ompysslad och bortskämd. När du lämnar salongen kommer du att känna dig både avslappnad och full av ny energi. Detta paket är för dig som verkligen vill ta hand om dig själv från topp till tå, eller som den perfekta presenten till någon du tycker om.

Behandlingstillägg
När du vill ha det där ”lilla extra”.
Här kan du välja exepelvis en specialmask eller en fantastisk Cinderella behandling med MagicPot i din ordinarie ansiktsbehandling, en riktig quick fix inför t.ex. helg eller fest.

  • Portömning (kan bokas i samband med stimulation Peel inkl. mask)
  • Ryggmassage 
  • Magic Pot facelift massage
  • Frans- och brynfärgning inkl. form
  • Specialmask som slussas ner med hjälp av Jontofores, ett transdermalt inslussningssystem med låg elektrisk ström (Zo Skin Haelth sheet mask för den som vill ge huden lite mer i samband med en Zo ansiktsbehandling)

I MagicPot behandlingen ingår: vacuum som ökar elastisiteten och öppnar upp stagnerad cirkulationen i både lymfsystemet och blodcirkulationen i huden, något som tillsammans ökar hudens vitalitet avsevärt, du upplever att din hud blir mer slät och återfuktad. I behandlingen används även ett blått ledljus som arbetar med att lugna inflammationer i huden, så som acne och rosacea. För att behandlingen ska bli riktigt effektiv, tänk på att dricka rikligt vatten dygnet/dygnen innan, vätskan hjälper till att föra strömmen ner i huden.

Priser
Behandling Tid Pris
ZO Stimulation Peels 30 min 1045 kr
ZO Stimulation Peels inkl. ansiktsmask 45 min 1245 kr
ZO Blemish & Oil Control Treatment 70 min 1195 kr
ZO Clear-Up Teen Treatment 50 min 895 kr
ZO Hydra Fill-Up 25 min 695 kr
ZO Invisapeel 30 min 845 kr
MagicPot Facial Lifting 45 min 845 kr
Ljuvligt för Dig 3 h 2695 kr
Behandlingstillägg* 20 min 295 kr
*Endast tillgänglig i samband med bokning av ansiktsbehandling