För Större Sällskap


Jag ser fram emot att även kunna ta emot lite större sällskap som tillsammans vill komma för en stunds avkoppling.

Min tanke är att initialt erbjuda denna tjänst till två olika typer av grupper.

Föräldralediga med barn:
Är ni ett gäng mammor och/eller pappor som vill unna er en stund avslappnande behandling? Detta trots att ni har små barn som kräver uppmärksamhet och passning. Här får ni möjlighet att umgås tillsammans i en trevlig miljö, blir bjudna på fika och hinna med att leka och prata medan ni varvar barnpassning åt varandra med underbara behandlingar för er själva.

Vänner:
Är ni en grupp vänner som vill ha en stunds avkoppling tillsammans? Detta passar perfekt om ni vill överraska en vän på dennes födelsedag, fira något speciellt eller varför inte dagarna innan en fest eller inför en gemensam resa. Ni är välkomna att ta med någonting gott att dricka eller varför inte något i matväg dagen till ära (Detta kan lämnas i förväg och då får ni hjälp att duka fram allting inför vistelsen). Ni får sedan turas om att njuta av en stunds egen tid i behandlingsrummet, medans vännerna myser och har det trevligt i hemmets mysiga vrån.

 

Besöken för både föräldrar och vänner kostar i sig ingenting, istället behöver ni boka in en viss tid behandlingar per tillfälle (som varierar baserat på längden av ert besök).

Det är efterfrågan som kommer att styra om och när eventuella halvdagar bokas. Dessa tillfällen, förfrågningar går inte att boka online, utan måste skickas via mail, eller bokas per telefon.

Priser
Behandling Beskrivning Tid Pris
Föräldragrupper Kombinera välgörande behandlingar och föräldraskap 3 timmar Minst 2 timmar behandlingstid
Föräldragrupper Kombinera välgörande behandlingar och föräldraskap 4 timmar Minst 3 timmar behandlingstid
Vänner Kombinera välgörande behandlingar och gemenskap 3 timmar Minst 2 timmar behandlingstid
Vänner Kombinera välgörande behandlingar och gemenskap 4 timmar Minst 3 timmar behandlingstid