Manikyr


Manikyr ger dig vackra och välmående händer och naglar.

I behandlingarna använder jag mig av LCN:s nagellack,  Boost gel,  Recolution lack-gel samt deras nagel- och handvårdsprodukter. Dessa produkter är framtagna för professionellt bruk och ger fina, starka och välmående naglar.

Hand- och nagelvård för män
En behandling för att fräscha upp om dina nagelband, naglar och händer.
I behandlingen ingår: filning och formning av naglar, handbad, rengöring av nagelband och nagelplatta, polering av naglar och en lättare handmassage.

Boost gel är ett UV-härdat permanent gel, som appliceras väldigt tunt på naglarna,  för att förstärka dessa på ett naturligt sätt. Färgen är transparent och växer med nageln, brukar hålla ca tre veckor. Ett bra behandlingsalternativ för svaga och sköra naglar. Du får dessutom en fin bas för traditionellt nagellack.

Recolution/lackgel är ett hållbart och permanent UV-härdande lack-gel. Den är elastisk, reptålig och har en längre hållbarhet än traditionellt nagellack. Lackningen håller upp till fyra veckor. Vid borttagning av Recolution filas naglarna skonsamt rena från material och lösgörs med ett professionellt lösningsmedel. Lack-gel naglar är perfekta för dig som inte har tid att sköta om dina naglar, men även inför en längre resa eller till en fest.

Klassisk Manikyr
När du vill vårda dina naglar från grunden och få dina naturliga naglar att bli mer välmående.
I klassisk manikyr ingår: filning och formning av naglar, handbad, rengöring av nagelband och nagelplatta, polering av naglar, insmörjning med handkräm samt vid tillval av lackning även arm- och handmassage med härligt vårdande handmask.

För dig med Recolution/lackgel naglar: Om du vill boka en Klassisk manikyr eller en Boost gel behandling tänk på att även inkludera borttagning av Recolution i samband med din bokning.

Priser
Behandling Tid Pris
Hand- och nagelvård för män 45 min 495 kr
Lackning med traditionellt lack 20 min 245 kr
Klassisk manikyr express 30 min 395 kr
Klassisk manikyr inkl. lackning 50 min 595 kr
Boost gel inkl. manikyr express 45 min 495 kr
Recolution/lackgel inkl. form och uppfräschning av nagelband 70 min 595 kr
Recolution/lackgel borttagning 20 min 245 kr (95 kr*)
Borttagning av påbyggnadsnaglar görs ej på salongen
*Pris då behandlingen utförs i samband med en annan manikyrbehandling