Avancerad hudvård


Plasma Pen

LCN Plasma är idag det mest innovativa och effektiva alternativet till kirurgi. Utan direkt kontakt med huden skapas en reaktion genom plasmaljus. Reaktionen resulterar i en sk. “flash” som skapas genom konvertering av ström till elektrostatisk impuls. När kontakt sker mot hud (1-2 mm ovan) bildas en kväve-syre mix och en “flash” uppstår. Plasman genererar små vaporaizations punkter, vilka reagerar med direkt kontraktion och uppstramning av huden. Samtidigt stimuleras hudens förnyelse av fibroblaster som är väsentliga för hudens självläkning och kollagen- produktion. När läkningen sätts igång, uppstår en viss rodnad (kan sitta i upp till 3 veckor) och svullnad (dämpas efter 3-4 dgr). 

Behandlingsmöjligheter:

  • Ögonlock
  • Under ögon
  • Kråksparkar
  • Runt munnen
  • Marionettlinjer
  • Bekymmersrynka
  • Nasolabiala veck
  • Ärr 

De små bruna skorporna som bildas i behandling börjar falla av vid 5-7 dgr. Vid behandling över och under ögat brukar svullnaden sitta i längre och vara mer markant. Det behandlade området kan kännas varmt. Det slutgiltiga resultatet kan ta upp till 3 månader. Behandlingen görs vanligtvis 2 ggr med ca. 8-10 veckors mellanrum. Omgång nummer två reduceras priset till 50%. Paketerbjudanden finns vid behandling av flera områden, fråga vid intresse. Efter behandling ska du skydda huden mot solning i 4-6 månader.

Resultatet är bestående en längre tid, hur framgångsrik eller hur länge är dock svårt att veta i förhand, detta styrs av  hudtillståndet. Resultatet kan förstärkas och underhållas med hjälp av microneedling. Denna behandling kan redan göras efter 4 veckor.

Microneedling/Microneedling Advanced

Behandlingen är en professionell microneedling som stimulerar hudens naturliga kollagen, vilket bidrar till att återställa hudens tidigare täthet, gör tunn hud tjockare, förbättrar strukturen och jämnar ut rynkor och fina linjer. Dessutom så minskar behandlingen pigmentering, olika typer av ärr/bristningar och utvidgade blodkärl.

Fördelarna är att du inte får några hudskador, du kan behandla även solbrun hud, passar alla hudtyper och är även lämplig för det tunna känsliga huden. Denna behandling är perfekt för dig som vill motverka och arbeta på hudens åldrande. För att förhindra hyperpigmentering bör man unvika solning i 2 veckor efter behandling.

Nu finns även NYHETEN Microneedling Advanced att tillgå!

Detta är en optimerad microneedlingbehandling, där vi börjar med att mjuka upp huden med rediofrekvens/led/vakuum för att remoddellera elastin- och kollagenfibrerna, makrofagerna och fibroblasterna i huden för att huden ska vara mer förbredd och preppad för nästkommande steg i behandlingen. I microneedling slussas sedan ett nytt serum in (Firming Serum Accelerated från ZO Skin Health), som arbetar med att tighta upp huden. Resterande produkt medföljer hem för fortsatt behandling hemma i några dagar. I behandlingen medföljer även ett kit med ett rekommenderat urval av ZO-produkter för att optimera behandlingsresultat ytterligare.

Accurett

Accurett är en frysbehandling som avlägsnar fibrom (missprydande hudflikar), större milier, talgkörtel hyperplasi och opigmenterade och pigmneterade hudförändringar med hjälp av koldioxidgas, med en arbetstemperatur på -78 grader Celsius. OBS! Vid behandling av sollentigo (pigmnetfläckar), seborroiskt keratos (mjällvårtor), födelsemärken eller leverfläckar krävs ett intyg av en läkare med bekräftelse på hudförändringen.

Behandlingen är smärtfri, tar endast några minuter och kan lätt läggas till i en annan behandling. Området som behandlas blir lite svullet och kan kännas lite ömt efteråt. Områder blir först lite mörkare för att sedan ”ramla” av. Efter att ny hud exponeras så är det viktigt med hög solfaktor, då huden är alldeles ny.

Konsultera alltid mig innan bokning av behandling. Detta kan göras i samband med en annan behandling eller kontakta mig via mail.

Behandlingen behöver vid vissa typer av hudförändringar eventuellt upprepas. Dessa behandlingar kan göras ca. 3 veckor efter varandra.

Soft Plasma

Är en kosmetisk behandling med joniserat gas som producerar microströmmar. Med ett flertal speciella applikatorer genereras mikroströmmar, vilka stimulerar kollagenet och elstinet djupt nere i huden och hjälper till att förstärka dessa fibrer. Behandlingen leder mot en remodellering av huden och ökar hudelasticiteten. Du får en upptramning av större områden. Behandlingen passar alla med frisk hud, som ej är solbänd/skadad och dem som inte lider av epilepsi eller har pacemaker. Denna behandling görs i kur av 3-6 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum beroende på hudens konditition.

Behandlingen startas med en grundlig rengöring och en Stimulation Peel för att optimera huden inför Soft Plasman. Efteråt slussas en mask in med hjälp av en Jontofores, ett transdermalt inslussningssystem med lår elektrisk ström.

Fördelar med Plasma Soft är att du inte behöver akta dig från solen mer än 2-3 dagar, sen räcker det med solskydd, den är helt smärtfri och du får relativt snabba resultat.

Avancerad hudvård

BehandlingTidPris
Plasmapen konsultation30 min350 kr*
Plasmapen kråksparkar90 min2 900 kr
Plasmapen bekymmersrynka90 min2 900 kr
Plasmapen ärr90 min990 kr
Plasmapen nasolabialaveck90 min3 300 kr
Plasmapen runt munnen90 min3 900 kr
Plasmapen övre ögonlock90 min4 500 kr
Plasmapen undre ögon/puffy eyes90 min4 500 kr
Microneedling konsultation15 min200 kr*
Microneedling45 min2 000 kr
Microneedling kur x 4 tillfällen45 min7 200 kr
Microneedling fortsatt behandling inom 6 veckor45 min1 800 kr
Microneedling Advanced70 min3 795 kr
Soft Plasma90 min3 795 kr
Soft Plasma kur x 390 min10 500 kr
Soft Plasma fortsatt behandling inom 4 veckor90 min3 500 kr
Accurett för ett område 15 min900 kr
Accurett för ett område i samband med en annan behandling10 min750 kr
Accurett tillägg per extra område5 min350 kr
Borttagning milie15 min245 kr
*Vid påbörjad behandling får du tillgodoräkna dig konsultations kostnaden, d.v.s. enbart en kostnad om behandling ej genomförs.