Cellulitbehandling


Nya möjligheter att behandla celluliter!

Varför får vi celluliter? Celluliterna uppstår när underhudsfettet tränger igenom hudens kollagen- och bindvävslager och kan orsakas av en rad olika faktorer t.ex. gener, hormoner, din ålder, din aktivitetsnivå, vikten, muskelmassan, men också vad du äter, alkoholintaget samt rökning.

Därför är en del kostjusteringar bra att tänka på om man väljer att göra denna typ av behandling så att den blir så effektiv och långvarig som möjligt. 

Vad ska du tänka på? Plocka gärna bort kolhydrater som kan förhindra att fettet förbränns,  detta p.g.a. att glukos som inte går till förbränning lagras i kroppens fettceller som extra energi, en process som ökar risken för att fettet ska pressa sig ut genom bindväven och orsaka ytterligare små gropar.  Ät mycket citrus! Frukten boostar nämligen hudens kollagenproduktion, när den avtar minskar också elasticiteten  – med påföljden att hudens ojämnheter framträder tydligare. Citrusfrukter kan också sänka östrogennivåerna i kroppen, vilket har visat sig kunna vara kopplat till ökad risk för celluliter. Även basisk kost, gröna grönsaker är att föredra, den motverkar försurning av kropp – något som många menar ökar risken att utveckla celluliter.

Vad gör behandlingen? Behandlingen är en djupgående cirkulationsmassage med RF/värme, vakuum och LED-ljus. Dessa tillsammans löser upp bindväv, fettvävnad och hjälper kroppen att transportera bort slaggprodukter. Enkelt kan man säga att den slimmar och förbränner. Behandlingen är dock ingen mys behandling, utan den känns rätt så fint och du kan komma att känna en del obehag beroende på hur känslig du är. Ibland kan man få blåmärken p.g.a. vakuumet, men det är inget farligt. För bästa resultat görs behandlingarna tätt efter varandra. Antal områden som vi hinner med under en behandling beror på hur mycket vi har att arbeta med. Vanligast är att vi arbetar med ett område åt gången, exempelvis bak och framsida av låren. Även antalet behandlingar och kurer är individuellt. Det som är lite extra fantastiskt är att många blir av med sina smärtor på köpet, i områdena som vi arbetar med, detta  på grund av att vi arbetar väldigt djupgående i både muskler och bildväv.

Inför behandling är det viktigt att ha intagit bra med vatten ett dygn innan. Då vätskan i kroppen hjälper radiofrekvensen att penetrera djupt ner i huden, bindväven och musklerna. Även daglig motion är att fördra så att cirkulationen hålls igång i kroppen och slagget som vi frigör i behandlingen får möjlighet att fortsätta  slussas till lymfstationerna.

I en kur ingår 6 x 60 minuters behandlingar, hemvårdsprodukten Oraser Cellulite Control från Zo Skin Health (ordinarie pris 850 kr), som du applicerar morgon och kväll och ett par peelingvantar som du även använder på hemmaplan.

Erbjudande, kurpris: 5195:-

Cellilitbehandlingar

BehandlingTidPris
Cellulitbehandling60 min945kr
Kur med 6 behandlingar6 * 60 min5670*
*I kur erhåller du den 6:e behandlingen gratis, det går ej att kombinera med andra erbjudanden