Om Mig


I augusti 2015 blev äntligen min dröm verklig, då  fick jag möjlighet att starta upp min egen salong, Ljuvligt Hos Mig. Jag erbjuder högkvalitativa produkter som ger fantastiska resultat och behandlingar som får dig att njuta, slappna av och glömma både tid och rum för en stund.

 

Jag är SHR-auktoriserad och CIDESCO-diplomerad hudterapeut och spamassör. Jag innehar även ett gesällbrev för yrket hudterapeut. Jag avslutade min utbildning på Elisabethskolan, Sveriges äldsta hudvårdsskola, år 2014. Därefter arbetade jag på Njuta Spa i Nacka Strand och Element Spa vid Skanstull, innan jag bestämde mif för att starta egen verksamhet. Båda dessa fantastiska arbetsplatser har varit inspirationskällor i skapandet av mitt eget signum. Jag är självklart ansluten och försäkrad hos SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation för din säkerhet.
Hösten 2017 vidareutbildade jag mig till Specialiserad Hudterapeut, för att fördjupa mig i ämnet dermatologi och lära mig mer om olika hudtillstånd och sjukdomar som kan ha effekter på hudens välmående. I och med att jag brinner lite extra för resultatinriktad hudvård för både den som har hudproblem, men även för den som vill bevara och förebygga, så arbetar jag med i mitt tycke marknadens ledande hudvårdsmärken Zo Skin Healt by Zein Obagi och nu hösten 2018,  även Esse, ett probiotiskt avancerat hudvårdsmärke. Med en gedigen utbildning, fortbildningar, erfarenheter av flera fantastiska märken, känner jag att jag verkligen kan erbjuda det bästa för att möta dina krav och önskemål på resan till en bättre hudhälsa!

 

Mina Utbildningar:
Auktoriserad Hudterapeut och spamassör (SHR)
Cidesco-diplom
Gesällbrev i yrket Hudterapeut
Certifierad Specialiserad Hudterapeut

 

Kurser:
Arbetsplatshygien
Diplomerad massör med Radiofrekvens/Vakuum/Led teknik
Diplomerad Zo Skin Health Base and Advanced Training  Skintherapeut
Diplomerad Esse Probiotic Skincare Hudterapeut
Samt många kurser i olika spa- och dermatologiska hudvårdsmärken, massagetekniker, vaxtekniker, microneedling och föreläsningar på b.la. SHR:s branschmässor.

 

 

Mitt mål är att du som kund alltid ska känna dig välkommen, omhändertagen och nöjd efter ett avkopplande och professionellt besök hos mig. Men också, att alltid vidareutveckla mig själv, för att du ska få den bästa hjälpen och resultaten när det kommer till alla mina behandlingar.

Varmt Välkomna!
Ann-Mari Rosenberg

profilbild

 

CIDESCO_icon

IMG_6091