Massage


Massage motverkar trötthet och smärtor. Efter en behandling känner du dig lugnare, mjukare och mer rörlig. Detta är ett perfekt sätt att varva ner från en stressig vardag.

Regelbunden massage är en investering i ditt välbefinnande. Den bidrar till ett bättre immunförsvar och sätter igång bl.a. utsöndringen av oxytocin, vilket motverkar stress och gör dig gladare och mer harmonisk.

Djupgående muskelbehandling med lymfdränage
Massagen är otroligt djupgående och skön, då MagicPot arbetar med både radiofrekvens, ledljus och vakuum för ett mycket positivt resultat. Massagen passar alla som har ömma, verkande muskler, gamla skador och smärtproblem i.o.m att mikrocirkulationen sätts i gång. Vid den höjda blodcirkulationen ökas även syre- och näringstillförseln till musklerna. När värmen ökar i vävnaden med en skada i ökas även immunförsvarets arbete i området. Blockeringar i vävnad och muskler får hjälp att frigöras och den egna läkningsförmågan ökar. Radiovågornas vibration i cellerna medför också ett lokalt lymfdränage. Vakuumet vi använder av oss medför en kraftigare effekt av radiofrekvensens egenskaper, med den ökar även bindvävens elasticitet, vilket gör att cirkulationen och näringen åter kan komma fram, musklerna får mer utrymme, nervsystemet lugnar sig och stressen i kroppen minskar.
Massagen passar alla, oavsett kön, ålder och stressnivå. Tänk på att dricka bra med vatten dygnet innan behandling, för maximal effekt.
I behandlingen ingår: Djupgående muskel- och bindvävsmassage, samt lymfdränage med hjälp av radiofrekvens, ledljus och vakuum. Behandlingen avslutas med klassiska massagegrepp och varma handdukar.

Koncept Ljuvligt
En blandning av klassiskt svenska och asiatiska massagegrepp, där behandlingen avslutas med en mindfulness upplevelse. Låt dig sväva iväg med en otroligt skön, lugnande, stressreducerande och djupgående massage. Du får möjlighet att med hjälp av kroppens sinnen öka välbehag, samtidigt som massagen i sig lindrar ömmande muskler och leder, skapar balans och du upplever en djup och skön avslappning. Vill du hinna med hela kroppen, boka då 80 minuter.
I behandlingen ingår: varma handdukar, värmemadrass, en lugn djupgående massage utifrån vad mina händer känner och dina önskemål och en en kort mindfulness övning . Massagen avslutas med en uppfriskande mist som duggar ner över ditt ansikte och väcker dig med välbehag.

Gravidmassage
En helhetsupplevelse för total avkoppling med massage anpassad till graviditetens olika skeden.
Du vilar på mjukt underlag och har kuddar som ger stöd för optimal komfort och trygghet. Med en speciell gravidmassage masseras ryggen för att mjuka upp spända muskler. Därefter armar, ben och fötter för att motverka svullnad och vätskeansamlingar. Behandlingen avslutas med en ansiktstvätt och lugnande ansiktsmassage i mask och en kortare skalpmassage.

Massage

BehandlingTidPris
Djupgående muskelbehandling med lymfdränage30 min595kr
Djupgående muskelbehandling med lymfdränage45 min745kr
Djupgående muskelbehandling med lymfdränage60 min945kr
Koncept Ljuvligt60 min945kr
Koncept Ljuvligt80 min1 245kr
Gravidmassage60 min995kr