Manikyr


Manikyr ger dig vackra och välmående händer och naglar.

I behandlingarna använder jag mig av LCN:s nagellack,  Boost gel,  Recolution lack-gel samt deras nagel- och handvårdsprodukter. Dessa produkter är framtagna för professionellt bruk och ger fina, starka och välmående naglar. Alla produkter är giftfria.

Boost gel är ett UV-härdat permanent gel, som appliceras väldigt tunt på de egna naglarna, för att förstärka dessa på ett naturligt sätt. Färgen är transparent och växer med nageln, brukar hålla ca tre veckor. Ett bra behandlingsalternativ för svaga och sköra naglar. Du får dessutom en fin bas för traditionellt nagellack.

Recolution/lackgel är ett hållbart och permanent UV-härdande lack-gel, som appliceras på den egna nageln. Den är elastisk, reptålig och har en längre hållbarhet än traditionellt nagellack. Lackningen håller upp till fyra veckor. Vid borttagning av Recolution filas naglarna skonsamt rena från material och lösgörs med ett professionellt lösningsmedel. Lack-gel naglar är perfekta för dig som inte har tid att sköta om dina naglar, men även inför en längre resa eller till en fest exempelvis.

Klassisk Manikyr
När du vill vårda dina naglar från grunden och få dina naturliga naglar att bli mer välmående. Här använder jag mig ett WOW-lack, som är ett snabbtorkande vanligt lack med en superfin finnish alt. ett stärkande genomskinligt lack om du inte vill ha färg på naglarna.
I klassisk manikyr ingår: handbad, klippning/filning och formning av naglar, rengöring av nagelband och nagelplatta, polering av naglar med nagelolja samt lackning av naglarna.

För dig med Recolution/lackgel naglar: Bokar du en ny behandling,  en Klassisk manikyr eller en Boost gel behandling tänk på att även inkludera tillägg ”borttagning av Recolution/lackgel” i samband med din bokning.

Manikyr

BehandlingTidPris
Klassisk manikyr inkl. lackning60 min545kr
Boost gel inkl. manikyr express45 min545kr
Recolution/gellack inkl. form och uppfrächning av nagelband60 min645kr
Recolution/gellack borttagning20 min349 kr (99 kr*)
Tillägg för Boostgel vid lackning med WOW-lack snabbtorkande traditionellt lack10 min149kr
*Pris då behandlingen utförs i samband med en annan manikyrbehandling